De controleposten voor de tocht vanuit Diekirch liggen vast. De 1e post is zoals voorgaande jaren bij “Am Schwarzen Mann” in Gondenbrett. De 2e post is nieuw. Net al in andere jaren is deze post in  Lammersdorf, maar dit jaar wordt deze post ingericht bij de Sportplatz Lammersdorf aan de Schießgasse. De vorige post was in het centrum en dat gaf veel verkeersproblemen.

De 3 post is weer hetzelfde als voorheen; SportZentrum Geilenkirchen aan de Pestalozzistrasse.

We wilden voor het laatste gedeelte de leuke wegen van vorig jaar (minder lang het kanaal) in de tocht opnemen. Vandaar dat de 4e post dit jaar ook nieuw is; café ’t Pleintje,  Voorshoventerweg 77 in Neeroeteren.

Voor de korte tocht hebben we een controlepost ingericht in Montfort bij sporthal de Koeweide, Achter de Hoven 4. De 2e controlepost is eveneens in Neeroeteren bij café ’t Pleintje.

Op dit moment zijn nog een kleine 80 plaatsen beschikbaar voor de tocht vanuit Diekirch. Als u deze tocht wilt gaan fietsen raden wij u aan om snel in te schrijven. Het zou jammer zijn als u te laat bent. Voor de korte tocht zijn op dit moment nog voldoende plaatsen beschikbaar.