Inschrijven Diekirch-Valkenswaard

Op zaterdag 26 augustus 2023 wordt de toertocht Diekirch-Valkenswaard over een afstand van 250 km verreden. Daarnaast wordt tevens een tocht van 150 km georganiseerd vanuit Valkenswaard die onderweg aansluit bij de route vanuit Diekirch. Inschrijven voor beide tochten is mogelijk vanaf 1 juni 2023.

Let op!! Het maximaal aantal deelnemers vanuit Diekirch is voor dit jaar vastgesteld op 400. Schrijf dus op tijd in.

De tocht vanuit Diekirch is volgeboekt. Je kunt via de website alleen nog inschrijven voor de tocht van 150 km. Er kunnen nog wel afmeldingen binnenkomen. Als je dus nog vanuit Diekirch wilt fietsen graag even een mail met je gegevens naar henry@diekirch-valkenswaard.nl

De mogelijkheid tot inschrijven is afgelopen dinsdagnacht gestopt. Alle deelnemers zijn opgenomen in ons rennervolgsysteem van Simac IDS en de scanpasjes zijn toegekend. Wij kunnen geen verdere inschrijvingen meer accepteren.

Inschrijven vanuit Nederland en België – individueel

Alle inschrijvers met een Nederlands of Belgisch IBAN-nummer kunnen individueel inschrijven.
Degenen, die een ander IBAN-nummer hebben kunnen dit niet. Vanaf dit jaar is het eveneens mogelijk om meerdere deelnemers tegelijk in te schrijven en dan maar één keer te betalen. Om meerdere deelnemers tegelijk in te schrijven zit voor de betaalstap een extra knop in het inschrijfformulier met de tekst ‘Deelnemer toevoegen’. Na het drukken op deze knop komt u weer bij stap 1 van het formulier terecht en kunt u zo nog meer mensen invoeren.

Klik op onderstaande button om u in te schrijven voor Diekirch-Valkenswaard (250 km):

Klik op onderstaande button om u in te schrijven voor Valkenswaard-Duitsland-Valkenswaard (150 km):

Inschrijven Buitenlanders (niet-Nederland en niet-België)

Zij kunnen zich via dit mailadres: henry@diekirch-valkenswaard.nl melden met hun gegevens zoals: naam, adres, woonplaats, land en geboortedatum. Dit laatste geldt ook voor groepen (ook uit Nederland) – uiteraard met dezelfde gegevens. Hierna ontvangen zij een email via bureau ‘Inschrijvingen’.

Afhandeling inschrijven algemeen:

Na overschrijving van de verschuldigde kosten, is elke ‘inschrijver’ ingeschreven als deelnemer en ontvangt een email onder welk inschrijvingsnummer hij/zij staat ingeschreven. Dit nummer is nodig ter controle bij de uitgifte van van het kaderplaatje en het scan-pasje. Voor de tocht van 250 km worden beide in Diekirch, tijdens de receptie of voor de start, uitgereikt. Voor de tocht van 150 km worden beide voor de start op de Markt in Valkenswaard uitgereikt.

Het inschrijvingsbedrag voor de tocht over 250 km is vastgesteld op € 35,00 per deelnemer; NTFU-leden krijgen € 3,00 korting en betalen derhalve slechts € 32,00.
Het inschrijvingsbedrag voor de tocht over 150 km is vastgesteld op 
€ 17,50 per deelnemer en ook hier krijgen NTFU-leden 3 euro korting zodat zij slechts € 14,50 betalen.