Editie 2023

Super bedankt voor de mooie en goed georganiseerde tocht van gisteren. Ik heb er ontzettend van genoten zoals ook de 9 andere keren dat ik er aan deelnam.

Fijn je ook persoonlijk gesproken te hebben in Diekirch. Er komt heel wat kijken om het voor iedereen naar zijn/ haar zin te doen.

Nogmaals, super blij en tevreden. Doen jullie goed in Valkenswaard en voor Valkenswaard. De route, top. Gelukkig is het wegdek bij La gilleppe ook voortaan glad.

Hoop dat 2024 weer een uitdaging wordt voor mij en alle ander wielrijders.

Graag ook dank aan alle andere binnen uw organisatie en vrijwilligers.

Met sportieve groet,

Tonnie van Bussel

Top…..

Ik wil jullie allemaal super bedanken voor de goede organisatie en de mooie route.

Heb weer genoten. Was de 4e keer, maar kan me niet voorstellen de het eerste lustrum niet gehaald gaat worden.

Hans den Hollander

 

Route 2023

Complimenten voor de route en organisatie! Het was voortreffelijk! Heb al een aantal keer mee gedaan maar deze route was de mooiste (vond ik).

Freek

VDV 2023

Het was een prachtige dag wij hadden de Korte versie gereden ik wil reageren op het uitzetten van de tocht dat was een dikke 10

duidelijk niet te veel bordjes, het gevaar goed aangegeven. Ik rij meestal op mijn Garmin maar eigenlijk heb je die niet nodig als je op de

Pijlen rijdt zie je ook meer van de omgeving en attenter in het verkeer. Daarom heb ik het scherm maar afgezet.

Hartelijk Dank voor de Fijne mooie Tocht.

Groeten

Martien Schellens

Tocht 2023

Toch nog even een kort berichtje. Ik ben niet de enige maar ook vanuit mij een dikke duim voor jullie als organisatie. De “broederlijke” sfeer in de ochtend, de “partners in crime” die je vindt tijdens de tocht en natuurlijk de aankomst op de markt. De aangepaste route vond ik echt een groot pluspunt, vooral niet meer het stoppen en draaien rondom Aken. De verzorging bij de stops, alles zorgt ervoor dat dit een evenement is wat jaarlijks terug moet keren! Top gedaan en genoten, dank je wel!

Tot volgend jaar!

Groet.

Peter Henkes

Chapeau !

Beetje een nabrander, ik was er nog niet aan toegekomen, maar ik wilde me inderdaad aansluiten bij de loftuitingen over ook weer deze editie (2023) van Diekirch-Valkenswaard.

Het was mijn eerste, had al veel over de historie gehoord en ja, dan kan deze niet op je lijst ontbreken.

Alle organisatorische zaken waren helder en nauwgezet en het plezier en de ervaring van het team was overal voelbaar. Het was een levendig evenement.

Ook de routes waren prachtig en deskundig. Ik kan er een klein beetje over meepraten, omdat ik ze zelf sinds een paar jaar ook maak en weet hoeveel werk het is en hoe moeilijk het is om een route te maken die er voor de deelnemers zo ‘makkelijk’ en vloeiend uitziet. Veiligheid, duidelijkheid, wegdek, afwisseling, vergunningen, uitpijlen, publiceren etc, etc. Petje af.

Een tocht waar het hart nog in zit, hetgeen door de ontvangst en ambiance op de Markt in Valkenswaard nog eens onderstreept werd.

Nogmaals chapeau en weer veel inspiratie voor de volgende toegewenst, vriendelijke groet, Wim van Unen

Toffe ervaring

Hartelijk dank aan jullie allemaal voor de toffe ervaring afgelopen zaterdag. Het was weer genieten onderweg, met de vrolijke vrijwilligers, nog een jarige ook, en met de gezellige Brabantse fietsers onderweg. De sfeer was goed. Het stukje om Aken inderdaad iets minder, maar vooral vanwege het weer.

Met sportieve groet,
Maarten Jacobs

Geweldig mooi georganiseerde tocht

Ik heb het op social media ook al vermeld maar nu nogmaals: Hartelijk dank voor deze geweldig mooi georganiseerde tocht! Ik heb genoten!!

Vriendelijke groet,
Jaimy

Memorabele tocht

Dankjewel Henry & de rest van de organisatie voor alle moeite en energie die jullie er in gestoken hebben. We hebben er als Aqualon groep een memorabele tocht gereden. Maar aan de organisatie lag het niet. Nogmaals dank en tot de volgende.

Met vriendelijke groet,
Jan van Doorn

Geweldige ervaring

Via deze weg wil ik jullie nog hartelijk bedanken voor de geweldige ervaring van afgelopen weekend. Dit begon al toen we onze fietsen mochten brengen naar Valkenswaard die jullie mee hebben genomen zodat Piet en ik met de flixbus naar Diekirch konden gaan. Later de receptie, de hulpvaardigheid van alle organisatieleden, de vele vrijwilligers die zo behulpzaam bij alle posten waren: echt geweldig. Toen we om 18.10 uur finishte kwam Anja meteen naar ons toe om te vragen hoe het allemaal was gegaan, zo ontzettend vriendelijk en meelevend. Ontzettend bedankt allemaal! Ik weet dat je wordt overladen met dank-emailtjes dus ik verwacht geen antwoord terug, maar wilde dit graag even aan je laten weten.

Hartelijke groet,
Charlotte

De organisatie staat als een huis c.q. paleis

Ook ik heb het erg naar mijn zin gehad. De organisatie staat als een huis c.q. paleis. Wat een werk is dat allemaal niet!! En dan met name door vrijwilligers verricht. Chapeau!! Met name zou ik een speciaal dankwoord willen richten aan een zekere ‘Heidi’, zij stond als assistente bij de laatste controlepost en bij de finish. Ik werd aldaar warm onthaald en zij bracht zelfs mijn reistas naar mijn auto die een eind verderop stond. De medaille hangt bij mij thuis op een prominente plek. Als je Heidi ziet of spreekt: zou je haar de groeten willen doen en haar namens mij willen bedanken voor haar inzet? Bij voorbaat dank.

Maarten Taal
Den Haag

Als vanouds

Het was weer als vanouds! Bedankt voor alle moeite. Die 400 deelnemers brengt wel een bepaalde rustige en gemoedelijke sfeer onderweg.
En bij veel toertochten ontvang je alleen nog een GPX en geen pijlen meer onderweg. Toch een punt om over na te denken want het scheelt enorm veel werk voor de (schaarse) vrijwilligers.

Succes met de editie 2023, dan ga ik de 15 volmaken :-)

Onvergetelijke dag

Het was een onvergetelijke dag voor mij. Onderweg hebben ik meerdere keren tegen fietsers gezegd hoe ik de organisatie bewonder. Wat ik heb meegemaakt en gezien klopte allemaal. Gewoon top, chapea en dank juliie hartelijk. Hopelijk tot volgend jaar.

Sportieve groet,
Harry

Goede en strakke organisatie

Jullie weer bedankt voor de goede en strakke organisatie! Tijdens onze tocht zijn m’n maat en ik de 2e post voorbij gereden, de pijl was daar ook weg (of weggedraaid). Geen probleem maar we kregen tussen post 2 en 3 wat honger. Een van de 2 motards die vooraan mee reden heeft toen voor ons (super attent) 2 snickers en 2 flessen water geregeld bij een benzinepomp denk ik. Graag wil ik deze man deze versnaperingen nog terug betalen. Ik heb hem in Valkenswaard namelijk niet meer gezien.

Lukt dat? Nogmaals dank en tot volgend jaar!

Groet,
Dirk Jansen

fantastische dag

Wij zijn inmiddels veilig thuis na een bijzonder mooie rit. Het was allemaal erg goed geregeld. Het was een fantastische dag, afgesloten met een biertje op de Markt. Dank aan bestuur en vrijwilligers. Wellicht tot een volgende editie.
Ruud

Alles was top geregeld!

Gister reed ik voor het eerst mee. Ik wil jullie graag bedanken voor het organiseren van dit mooie evenement. Het is in deze tijd zeker geen vanzelfsprekendheid meer dat vrijwilligers zich zo inzetten. Jullie hebben de organisatie goed voor elkaar! Alles was top geregeld en iedereen die hielp was vrolijk en vriendelijk. Jullie hebben iets moois in handen. Dus bij deze bedankt!

Hartelijke groet,
Hendrikjan

Prachtige en goed georganiseerde toertocht

Bij deze wil ik alle medewerkers van de Diekirch / Valkenswaard rit bedanken voor de prachtige en goed georganiseerde toertocht. Ik fiets nu pas 3 maanden en dit is de 1e toertocht die ik fiets. Heb met volle teugen kunnen genieten van de rit die zeer goed was aangegeven met duidelijke pijlen en de ontvangst op de markt was HARTVERWARMEND iets wat ik niet snel meer zal vergeten. Dus bij deze lieve mensen HARSTIKKE BEDANKT voor deze fantastische ervaring met de wielersport en ben er zeker volgend jaar weer bij!

Groetjes,
Ties Smulders

Ge-wel-dig!

Afgelopen weekend was mijn eerste diekirch ervaring. Bij deze wil ik jullie allemaal bedanken voor jullie inspanningen, het was een geweldige ervaring. Op naar volgend jaar (en hopelijk nog langer)!

Groeten,
Paul Driessen

Organisatie uniek onder de wielertochten

Dit jaar heb ik terug met volle teugen genoten van de hele fijne organisatie en wielertocht Diekirch-Valkenswaard. Mijn welgemeende felicitaties hiervoor aan alle medewerkers van de Stichting Wieleraktiviteiten Wim Kemps. Deze tocht en de entourage zijn mij altijd bijgebleven sinds mijn 1e deelname in 2000: de aanloop met groepsstart, de colonne aan volgers bij de bevoorradingsposten, de aanmoedigingen van de volgers, het enthousiasme en de hulpvaardigheid van de medewerkers van uw organisatie, de ontvangst en de sfeer in het mooie Valkenswaard en in het bijzonder de aankomstzone, de felicitaties van uw medewerkers voor de deelnemers, het podium en de speaker. Zeker niet te vergeten en last but not least de mooie receptie -die traditiegetrouw plaats heeft in de Camping de la Sûre – met gratis drank, het muzikale entertainment, de toespraken van uw voorzitter en de vertegenwoordiger van Diekirch, om nadien de startbescheiden in ontvangst te nemen.

Wat mij betreft, is jullie organisatie uniek onder de wielertochten. Tegelijkertijd is uw organisatie telkens een uitdaging waar zowel de occasionele fietser als de getrainde fietser aan deelneemt. De omgeving langs waar het traject wordt uitgestippeld spreekt elkeen aan die van fietsen houdt. Veiligheid primeert, hetgeen soms noodzaakt, zoals u al heeft medegedeeld, het parcours te wijzigen in de toekomst. Ik kijk al uit naar mijn volgende deelname aan Diekirch-Valkenswaard.

Nogmaals proficiat voor jullie puike organisatie.

Met vriendelijke groeten,
Peter Roelandt
België