Onze mooie tochten komen er alweer snel aan. We hebben dit jaar vanuit Diekirch de tocht voor een groot deel aangepast. We rijden weer via de Hoge Venen in België en doorkruisen Zuid-Limburg. We hebben 2 mooie nieuwe rustplaatsen gevonden, bij de plaatselijke voetbalclubs in Baelen-België en in Oirsbeek-Nederland. Als we geen omleidingen meer hoeven aan te brengen wordt de tocht 254 km. We zitten rond de 3.000 hoogtemeters. Al met al een pittige klus. Alle deelnemers worden wel verblijd met een prachtige route. Wij vinden zelf dat dit de mooiste route is sinds jaren.

De korte route kent een paar kleine aanpassingen die vooral te maken hebben met verfraaiing van de route. De afstand bedraag exact 150 km. De route sluit in Heilder-Duitsland aan op de route van Diekirch. Van daaruit volgen de deelnemers aan beide tochten dezelfde route tot de feestelijke binnenkomst in Valkenswaard.

De deelnemers aan beide tochten zullen het GPX-bestand via de mail ontvangen. Het volgende weekend vindt nog de eindcontrole plaats en daarna wordt dit verstuurd.

Er zijn op dit moment nog 19 plaatsen beschikbaar voor de tocht vanuit Diekirch en 38 voor de korte tocht. Je kunt nog inschrijven tot dinsdag 22 augustus. Hierna stopt de mogelijkheid tot inschrijven of eerder als het maximum is bereikt. We willen niemand teleurstellen door een tekort aan onze mooie medailles.

Als je nog wilt inschrijven dan kan dat via onze website: https://diekirch-valkenswaard.nl/inschrijven/

De weersverwachtingen zijn op dit moment uitstekend. Wij hebben er veel zin in. Laten we er weer een mooi wielerfeest van maken.