Beide tochten zijn geïnspecteerd en we zijn niet geconfronteerd met nieuwe omleidingen. Alle deelnemers ontvangen vanaf maandagavond een mail met alle attentiepunten voor een veilige tocht. Hierbij wordt tevens het GPX-bestand ingevoegd en een link naar Google Maps. Lees de mail goed door en voorkom verrassingen.

De inschrijving stopt dinsdag a.s. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar voor beide tochten (vanuit Diekirch 5 en vanuit Valkenswaard 12).

Er is een document gepubliceerd bij de routebeschrijving (https://diekirch-valkenswaard.nl/de-tocht/route-beschrijving/) met een route voor de volgauto’s van post naar post. Het is voor de verkeersveiligheid en voor de veiligheid van de renners aan te raden om deze routebeschrijvingen te volgen. Je komt dan zo weinig mogelijk op de route van de renners, zodat die niet gehinderd worden. Bovendien loopt de route voor de renners over wegen die met paaltjes afgesloten zijn of waar geen autoverkeer is toegestaan. De route naar de post Baelen loopt wel via de Baraque Michel, zodat je daar eventueel de renners kunt aanmoedigen.

Bij de post in Baelen is voor de volgers geen eten of drinken verkrijgbaar in tegenstelling met de andere posten. Zowel bij de Schwarzen Mann, bij VV Alfa Sport in Oirsbeek en bij ’t Pleintje in Neeroeteren kunnen de volgers wel wat drinken en/of eten kopen.