Zoals eerder reeds medegedeeld start de inschrijving voor onze toertocht Diekirch-Valkenswaard komende woensdag 1 juni. Je kunt inschrijven via onze website door te klikken op inschrijven tocht.

Het maximaal aantal deelnemers is vastgesteld op 400 voor de tocht vanuit Diekirch. Via verschillende bronnen lijkt het er op dat de belangstelling na 2 jaren corona groot is. Schrijf daarom tijdig in. Het zou jammer zijn als je te laat bent.

Vanaf dit jaar is het eveneens mogelijk om meerdere deelnemers tegelijk in te schrijven en dan maar één keer te betalen. Om meerdere deelnemers tegelijk in te schrijven zit voor de betaalstap een extra knop in het inschrijfformulier met de tekst ‘Deelnemer toevoegen’. Na het drukken op deze knop komt u weer bij stap 1 van het formulier terecht en kunt u zo nog meer mensen invoeren.

Afgelopen vrijdag zijn we naar de VVV in Diekirch geweest om alles in Diekirch te regelen rondom de start en de traditionele receptie. We zijn blij dat we jullie ook dit jaar weer een receptie kunnen aanbieden. Deze wordt op vrijdag 26 augustus gehouden van 16.00 tot 19.00 uur op Camping de la Sûre, route de Gilsdorf 31 te Diekirch. Zoals elk jaar wordt er weer gratis bier getapt. De deelnemers kunnen hier hun startbescheiden ophalen.

Op zaterdag 27 augustus kan voor de start (vanaf 5.00 uur) gebruik gemaakt worden van de toiletten bij de camping de la Sûre. Hier kunnen de deelnemers zich ook omkleden.

We zijn nog volop bezig met de route, maar zoals het er naar uitziet zal deze voornamelijk over Duitsland gaan. De route van 150 km start in Valkenswaard en zal in Duitsland aansluiten op de route vanuit Diekirch.

Als je nog op zoek bent naar een leuke voorbereidingstocht:
Omloop de Valkenrijders op zondag 12 juni a.s. (afstanden 70 of 110 km). Vertrek tussen 08.00 en 10.00 uur vanaf café Du Commerce aan de statie te Valkenswaard.